Modern - Glamour - HomeDesign
         Producator termopane cu linie automatizata proprie, fara dealeri sau alte comisioane, reparatii termopane, preturi termopane, usi termopane, oferta termopane.
 
         TAMPLARIE PVC si aluminiu,precum si AMENAJARI INTERIOARE, EXTERIOARE, lucrari de izolatii termice si fonice, preturi termopane de producator.
 
 
                                                  
VEKA Termopane

Termopane VEKA - Germania inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Avand o experienta de peste 40 de ani, VEKA este liderul mondial in domeniul productiei de profile PVC destinate confectionarii de tamplarie termoizolanta cu geam termopan. Fie ca vorbim de ferestre, usi, rulouri sau obloane, orice produs care are la baza un profil de clasa A de la VEKA reprezinta o investitie sigura in calitatea germana de traditie,in clasa superioara de calitate: termopane clasa A.

Datorita constructiei mai robuste si a PVC-ului mai dur, oferim termopane Veka realizate din profile de clasa A, care se remarca totodata printr-o durata de viata mare.In termopane, profilul este coloana vertebrala a unei ferestre, trebuind sa sustina atat greutatea pachetului de sticla, cat si fixarea feroneriei. Si trebuie sa faca acest lucru atat sub arsita soarelui, cat si in urma ciclurilor inghet-dezghet. Astfel, datorita celor 3 mm de grosime a peretilor exteriori ai profilului, in conditii de folosire normala, termopanele Veka de clasa A pot avea o durata de viata estimata la 40 de ani.

Izolare termica si fonica cu termopane REHAU si VEKA

Alegerea unor Termopane eficiente energetic, pozitionarea lor adecvata si umbrirea pasiva reprezinta o investitie care va mentine casa confortabila, linistita si economica tot timpul anului, la preturi termopane reduse.

Recomandarea noastra pentru clima romaneasca este ca profilele pentru termopane din PVC să aibă minimum 5 camere interioare de izolare si o latime de incastrare in zid de minimum 70 mm.

Aceasta geometrie interna ofera un coeficient de izolare termica superior celui oferit de termopanele clasice. De asemenea, in momentul deciziei de achizitionare a ferestrei documentati-va foarte bine nu doar asupra tipului de profil folosit, ci si asupra capacitatii de termoizolare si fonoizolare a pachetului de sticla.

Pachetul de sticla este si el foarte important, atat pentru izolarea termica, cat si pentru cea fonica. Este indicat un pachet de sticla format din doua sau chiar trei foi de geam pe care a fost aplicat un tratament minim Low Emmision (Low-E)


GENEO - Sistemul premium, armat cu fibre, pentru cele mai inalte standarde de design şi funcţionalitate
                                   
Termopane REHAU - Sistemul premium cu adâncime constructivă de 86 mm, armat cu fibre, pentru cele mai înalte standarde de design şi funcţionalitate
 • Presiune redusă la închidere, rezultând o deschidere şi o închidere sensibil mai uşoare, datorită geometriei inovatoare a garniturii
 • Suprafaţa HDF (finisare High-Definition): este de înaltă calitate, extrem de netedă şi durabilă, usor de curăţat
 • Ecologic, fiind reciclabil
 • Eficienţa energetică dusă la perfecţiune cu Geneo (termopane Rehau, uşi termopane, uşi termoapne culisante cu ridicare) pentru o izolare optimă în construcţii.

 • Operatiuni complete: Ofertare comanda > Efectuare masuratori termopane> consiliere profesionista > Prelucrare materiale(proces de fabricatie termopane) > Transport > Montaj calificat > Garantie
 • Folosind materiale de calitate: profilele marca REHAU,VEKA (3-5-6 camere), producator german, feronerie germana, sticla low-e, ARGON , toate materialele clasa A, putem efectua orice lucrare de termopane la cele mai inalte standarde.
           Certificate de calitate si garantie pentru termopane rehau si termopane veka!

Intretinere si curatare termopane

intretinere_si_curatare_usoara

1. In urma finalizarii montajului termopanului, toate foliile exterioare de protectie trebuie indepartate pentru a nu fi expuse la soare si a nu lasa urme pe suprafara profilului.

2.Ulterior toate ferestrele trebuie acoperite cu banda adeziva de hartie pe margini, care trebuie verificata periodic sa nu se fi lipit de profil, pina ce se efectuaeza lucrarile de finisaj ale glafului.

 • Suprafaţa REHAU HDF (finisare High-Definition) – o suprafaţă strălucitoare cu eforturi minime de întreţinere

Instrucţiuni de întreţinere pentru menţinerea aspectului optic şi funcţionalitatea:

 • Întreţinerea regulată a ramelor cu ajutorul unui detergent uzual pentru gospodărie sau al unui detergent pentru întreţinere REHAU
 • Curăţarea periodică cu apă curată şi lubrifierea garniturilor cu ajutorul unui creion cu silicon
 • Lubrifierea periodică a tuturor pieselor mobile de feronerie cu o picătură de ulei
 • Curăţarea geamurilor cu apă curată, caldă şi o lavetă adecvată pentru geamuri