Modern - Glamour - HomeDesign
Prima pagina > liv5.jpg  (#7 of 11)
imaginea anterioara ]  [ imaginea urmatoare ]  [ inapoi la vizualizare in marime mica ]

liv5.jpg

imaginea anterioara ]  [ imaginea urmatoare ]  [ inapoi la vizualizare in marime mica ]

Cum îţi amenajezi livingul?

Mobila living

Living, camera în care îţi inviţi prietenii la masă. Şi locul preferat pentru a citi o carte captivantă, alături de un ceai relaxant. Transforma livingul în camera ta favorită !

Primul pas: gândeşte-te bine cărui scop îi este destinată această cameră. Modul în care o vei compartimenta depinde dacă vrei să o foloseşti doar ca o biblitecă extinsă, dacă vrei să dai petreceri la fiecare sfârşit de săptămână intr-un living open space sau intenţionezi să te relaxazi acolo atunci când îţi bei cafeaua de dimineaţă.

Al doilea pas: caută mobila pentru living comoda – nu vrei ca invitaţii tăi să stea inconfortabil la masă şi nici nu-ţi doreşti ca lectura de după-amiază să îţi fie întreruptă de...dureri de spate. Până la urmă, nu contează cât de frumos arată nişte piese de mobilier dacă nu sunt şi comode.

Al treilea pas: investeşte în detalii de efect, in mobila living din materiale moderne. Nu trebuie să schimbi cu totul canapeaua sau fotoliile mai vechi: o husă nouă pictată cu flori manuale sau nişte pernuţe colorate sunt suficiente pentru a da un aer proaspăt camerei. Nu-ţi fie teamă să mixezi culorile şi stilurile!

Casa mobilata ofera mobila living moderna, imbinand armonios mdf, pal, lemn, inox si sticla !