Mobila casei tale
Modern - Glamour - HomeDesign
  • Producator mobila pe comanda, orice schita, orice spatiu, usi glisante, termopane si amenajari interioare!
  • Consilierea , livrarea si montajul sunt incluse si sunt efectuate de specialistii nostri !
  • Garantam calitatea produselor noastre la un pret redus !
 
  Mobila de bucatarie
  Mobila dormitor
   Mobila mdf
   Mobila la comanda
   Mobila living
   Mobila office   Mobila hotel 
  Mobila restaurant/club
   Mobila de lux
 
  Ideile moderne de amenajare te ajuta sa gasesti solutii destepte astfel incat sa ai mai mult spatiu in casa.

Renunta pe cat posibil la mobila care se sprijina de podea. Multe din obiectele de mobilier pot sta foarte bine si agatate de perete.

Peretii iti ofera mai multe solutii de depozitare decat mobila pe sol. Rezultatul? Te poti plimba nestingherit prin casa, fara sa locuiesti intr-un spatiu aglomerat.

Alege un punct focal, sa zicem mobila de bucatarie, care sa fie inima camerei tale. Odata ce ai ales acest punct si locul in care vrei sa il plasezi poti sa incepi decorarea in jurul lui. Acest truc va face ca interiorul tau sa arate mai spatios decat este in realitate.

Scapa de lucrurile pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an. Intr-o casa mica nu iti poti permite luxul de a pastra mobila veche si oricum nu are nici un sens sa o indesi intr-o camaruta doar pentru ca nu vrei sa o dai.

Opteaza pentru mobila moderna si ergonomica. Nu uita nici de rafturile care te ajuta cel mai mult atunci cand vrei sa faci mai mult spatiu in casa. Nu trebuie decat sa mergi in magazine si sa arunci o privire. Nici mobila cu dubla functie nu trebuie scapata din vedere.

Marirea spatiului depinde foarte mult de imaginatia fiecaruia. Aceeasi camera poate fi folosita in moduri total diferite de oameni diferiti.
sursa:Ziare.com

Dimensiunile corecte pentru mobila din casa ta

Producem mobila, mobila pe comanda, mobila de bucatarie, termopane, mobila living, oferim modele mobila, pret mobila, catalog mobila, suntem casamobilata !

Atunci cand te apuci sa-ti amenajezi casa, mobilierul si distanta dintre diferitele obiecte din casa trebuie sa fie in asa fel incat sa nu ocupe foarte mult spatiu si sa nu ai impresia ca locuiesti intr-o cutie.


Paturile, scaunele, mesele si oglinzile trebuie sa aiba o anumita masura pentru a fi confortabile si sa te faca sa te simti acasa.

Mobila dormitor - Un pat de o persoana trebuie sa aiba 90-110 cm latime, 190-210 cm lungime si 40-45 cm inaltime.Pentru un pat dublu trebuie sa alegi dimesiunile: 140 -180 cm latime, 190-210 cm lungime si 40-45 cm inaltime.

Un scaun potrivit trebuie sa aiba 45 cm inaltime sezut, 45 cm adancime sezut si 90 cm inaltime spatar.

Un dulap de carti potrivit trebuie sa aiba 26-30 cm adancime, iar cel de haine cu rafturi 40-45 cm adancime si pentru umerase 55-60 cm adancime.

Canapeaua sau fotoliul trebuie sa aiba 35 cm inaltime sezut si 55 cm adancime sezut.

Mobila de bucatarie - Masa folosita pentru a manca trebuie sa aiba 76-80 cm inaltime, cea pentru scris 72-76 cm, iar cea pentru desenat 68-72 cm. O masa cu scaune ocupa cel putin 235 cm, la acest spatiu adaugandu-se inca 60 cm de fiecare parte pentru a asigura loc de trecere si posibilitatea de a trage scaunul.

Oglinda in care sa ne vedem complet trebuie sa aiba 40 cm latime si 120 inaltime.

Dimensiunile spatiilor din locuinta trebuie sa respecte si ele conformatia umana asa ca holul trebuie sa aiba o latime de cel putin 110 cm, iar pentru un culoar de circulatie unde nu avem usi putem avea 80 cm latime pentru o persoana, sau 140 cm latime pentru doua persoane.Scara trebuie sa aiba cel putin 90 cm latime.

Cabina de dus ar trebui sa aiba 90 cm latime si 90 cm lungime, vasul de toleta trebuie pozitionat la o inaltime de 50cm si are nevoie de un spatiu de 100 cm adancime si 90 cm latime.

Distanta dintre cuptor si alte piese de mobilier trebuie sa respecte 90 cm necesari deschiderii usii.

Utile Termopane
Geam termpoan sau tripan: Calitatea geamului este hotaratoare pentru tamplarie datorita faptului ca pierderea caldurii se face in proportie de aproximativ 40% prin acesta. Iata de ce alegerea tipului de geam pentru ferestre este o etapa importanta ce ne poate scuti mai tarziu de cheltuieli inutile.

Geamul termoizolant este un ansamblu format din două sau trei foi de sticlă (trasă sau float) lipite perimetral prin intermediul unor baghete de aluminiu şi al sigilanţilor speciali de tip membrană cauciucată. Prin introducerea unui mediu gazos între cele două foi, se cează o unitate monobloc, ce reduce transmisia termică şi fonică între mediul interior şi cel exterior.

Eficienţa unui produs depinde de grosimea foii de sticlă (3 - 6 mm), de tipul de geam (float, Low-E, colorat în masă etc.) şi de dimensiunile baghetei.

Tot mai des se foloseşte sticla tip Low-E, deoarece are excelente calităţi de izolare termică. Low-E este o sticlă monolitică, cu un strat funcţional de oxizi metalici depus prin procedeu electromagnetic pe una din suprafeţele geamului float. Utilizând sticla Low-E, pierderile de căldură se reduc la 10%, faţă de cel puţin 40% cât se pierde prin sticla normală.

Folosită în componenţa unui geam termopan, sticla Low-E diminuează considerabil riscul apariţiei condensului.

Pentru realizarea tâmplăriei se foloseşte o gamă variată de profile din lemn, PVC, aluminiu, cu sau fără barieră termică, cu 3 - 6 camere, într-o gamă coloristică diversă.

Profile din PVC au cel mai bun coeficient de izolare, deoarece îmbinările la colţuri sunt realizate prin sudare, dar mai ales datorită inerţiei termice specifice maselor plastice. Garanţia acestora este de aproximativ 30 de ani, sunt mai accesibile la preţ şi sunt cele mai populare de pe piaţă.
 
Cum comand mobila sau termopane?
  • Puteti opta pentru un model predefinit sau pentru oricare alt model doriti,de pe orice plan sau schita;
  • Schita mobilierului sau a ferestrelor o puteti trimite prin e-mail (formular contact) sau ne puteti contacta telefonic.Daca nu aveti o schita, un reprezentant al firmei se va deplasa la domiciliul dvs pentru a efectua masurile necesare estimarii unui cost;
  • Consiliere gratuita;
  • Avansul se achita direct reprezentantului care vine la sediul,domiciliul dumneavoastra sau prin modalitati bancare;
  • Termenul fabricarii este intre 7-10 de zile lucratoare.
 
 
 
 
Casamobilata.ro Mobila pe comanda