Modern - Glamour - HomeDesign
Prima pagina > 34.jpg  (#11 of 43)
imaginea anterioara ]  [ imaginea urmatoare ]  [ inapoi la vizualizare in marime mica ]

34.jpg

imaginea anterioara ]  [ imaginea urmatoare ]  [ inapoi la vizualizare in marime mica ]

Mobila de bucatarie

Producator mobila de bucatarie, modele bucatarii moderne si clasice

Bucataria este una dintre cele mai confortabile si placute zone ale locuintei, locul in care se strange intreaga familie. Este o adevarata placere ca in zilele de weekend sa te trezesti alaturi de cei dragi, sa iti savurezi cafeaua si sa gusti din mancarurile preparate.

Nu concepem o locuinta fara bucatarie. Mobila de bucatarie, decorarea bucatariei depinde in mare parte si de numarul membrilor familiei, stilul de viata, aspectul intregii case, preferintele de culori si multi alti factori.

Atunci cand vine vorba de alegerea intre diferite modele bucatarii, trebuie sa ai grija. Bucatariile open space reprezinta unele dintre cele mai populare tendinte ale ultimilor ani, un trend care pare sa nu se demodeze. Integrarea bucatariei in sufragerie poate fi privita ca o reintoarcere la radacini, la vremurile in care viata intregii familii se desfasura in camera principala, mobila de bucatarie fiind punctul vizual central al camerei.

Acum, aceasta integrare este mai usor de realizat, datorita materialelor si aparaturilor moderne pentru mobila de bucatarie, care simplifica viata. Delimitarea dintre bucatarie si sufragerie este mult mai usor de realizat cu ajutorul barurilor, modele bucatarii cu bar, podelelor si variatiilor de culori.
 
Bucatarii la comanda open space - Avantaje

Mobila de bucatarie open space este parte a sufrageriei. Astfel, poti cu usurinta realiza sarcinile din bucatarie, dar in acelasi timp poti privi la televizor sau poti participa la discutiile si reuniunile care au loc in sufragerie.

In aceste vremuri, timpul pare sa fie dusmanul nostru cel mai mare. Astfel, atunci cand vin invitati, ai timp sa discuti cu ei, dar si sa termini treburile de la bucatarie. Marele plus pentru mobila de bucatarie open space este ca poti vorbi cu prietenii si familia atunci cand gatesti.

De asemenea, un alt avantaj al bucatariei de tip open space este ca poti muta mobilierul asa cum iti doresti. In plus, nu iti vei mai face griji in privinta usilor. O mobila de bucatarie open space este extrem de primitoare.

Bucatarii la comanda open space - Dezavantaje

Unul dintre dezavantajele majore ale bucatariei de tip open space este ca trebuie sa investesti intr-o hota puternica, care sa absoarba eficient toate mirosurile neplacute. Nu este deloc placut ca toate hainele tale sa miroasa a friputra sau cartofi prajiti.

In plus, atunci cand ai invitati, trebuie sa te asiguri ca mobila de bucatarie este perfect curata si organizata. Un alt dezavantaj este ca nu vei mai avea intimitate. Atunci cand dai jos peretii dintre bucatarie si sufragerie, oricine poate vedea ce faci sau vorbesti la bucatarie.

De asemenea, in sezonul rece va fi mult mai greu sa incalzesti intregul spatiu. Asta inseamna ca vei folosi la maxim sistemele de incalzire. In plus, o mobila de bucatarie de tip open space nu este sigura pentru familiile cu copii mici. Numeroasele ustensile din bucatarie pot fi adevarate provocari, atat pentru cei mici, at si pentru cei mari.

Orice tip de amenajare are avantajele si dezavantajele sale, trebuie sa iti cunoscuti bine gusturile si prioritatile si vei obtine casa pe care ti-o doresti, mobila de bucatarie primitoare si utila. Iti oferim sfaturi si modele bucatarii unicat, bucatarii ieftine, dar si bucatarii de lux.
 
Mobila de bucatarie, modele bucatarii, bucatarii la coamnda, idei nelimitate
 
Casamobilata ofera reduceri la diferite modele bucatarii open space !